• Website naar wens
    Responsive design. Goed zichtbaar op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets

    Websitepakket

    Veilig en snel online

  • Zoekmachine optimalisatie
    Zoekmachine optimalisatie

    SEO Google

    Wordt gevonden!

  • Responsive design
    Goed zichtbaar op elk formaat

    Responsive

    Goed zichtbaar

Reviews en klantbeoordelingen

Bekijk hieronder de reviews.


star1star1star1star1star
Beoordeling: 4.8 van 5 met 18 reviews

star1star1star1star1
Ze leveren prima diensten
Geplaatst op 1-3-2019 door Rob

star1star1star1star1star
Wij hebben bij Entersite een rekenmodule laten ontwikkelen waar wij dagelijks gebruik van maken. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd. John heeft ons goed geadviseerd en is adequaat met updates doorvoeren.
Geplaatst op 15-1-2019 door Intranet Secure

star1star1star1star1star
Mail werkt snel en ligt er nooit uit
Geplaatst op 16-12-2018 door Gerard

star1star1star1star1star
Entersite ontwikkelt met veel succes onze websites en hun zorgen dat wij goed worden gevonden in Google. Ze zijn altijd goed bereikbaar en denken mee met oplossingen voor ons bedrijf. Aanrader
Geplaatst op 27-10-2018 door Slotenmaker DRS

star1star1star1star1star
Prima service
Geplaatst op 27-8-2018 door Adriana

star1star1star1star1star
Wij zijn al jaren klant bij Entersite en zeer tevreden. We kunnen altijd een mail sturen met updates voor de websites die kosteloos worden doorgevoerd. Dat is pas een service.
Geplaatst op 7-8-2018 door Dirk

star1star1star1star1star
Al jaren klant en nog steeds blij met de service :)
Geplaatst op 19-6-2018 door Kapper Rijswijk

star1star1star1star1star
Professioneel webbedrijf. John denkt mee en geeft goed en eerlijk advies.
Geplaatst op 30-5-2018 door Rogier

star1star1star1star1star
Wij wilde alleen email zonder website. Bij veel bedrijven was dit niet mogelijk. Bij Entersite kon dit wel en was dezelfde dag nog geregeld voor een prima prijs
Geplaatst op 7-1-2018 door Tim

star1star1star1star1
Prima bedrijf en altijd bereikbaar en snel antwoord
Geplaatst op 9-12-2017 door Ramon

star1star1star1star1star
Wij wilde een kleurrijke website en de mogelijkheid om deze zelf te kunnen onderhouden. Dit is goed gelukt. Ook het aanvraagformulier is toegevoegd aan de site en werkt heel eenvoudig en soepel.
Geplaatst op 27-11-2017 door Partyfriend Drive in Show

star1star1star1star1
Betaalmodule iDeal laten implementeren in onze website. Dezelfde dag werkte het nog. Super
Geplaatst op 7-11-2017 door Tom Bakker

star1star1star1star1star
Voor ons platform voor zaalverhuur zijn wij in contact gekomen met Entersite voor een professionele bedrijvengids. Communicatie verliep prima en ze hebben al onze eisen verwerkt in de website. Erg tevreden
Geplaatst op 12-8-2017 door Zaallocaties

star1star1star1star1star
Ik heb een webshop laten maken bij Entersite en ben erg blij met het resultaat. We worden nu zelfs goed gevonden op mobiel. Je kan zelf makkelijk dingen aanpassen via hun cms
Geplaatst op 13-5-2017 door Nicolien

star1star1star1star1star
Voor onze klanten heeft entersite een SMS module gebouwd voor het aanmelden en afmelden. Zeer tevreden en werkt prima
Geplaatst op 29-10-2016 door LaCosta

star1star1star1star1star
Entersite is een leuk bedrijf die met je meedenkt en heeft voor ons een mooie webshop gebouwd
Geplaatst op 6-6-2016 door Sieradenshop

star1star1star1star1star
Wij zijn zeer tevreden over onze website en het cms. Het beheren van de website is ook eenvoudig in gebruik wat voor ons heel belangrijk was.
Geplaatst op 10-3-2016 door Fietsenwinkel Westland

star1star1star1star1star
Prima webdesign bedrijf en erg behulpzaam
Geplaatst op 20-2-2016 door Peter